Op 2 maart zullen we voor de 1e keer bij elkaar komen voor de Landelijke Frivolité Ontmoetingsdag. We hopen dat er veel deelnemers zullen komen naar deze nieuwe opzet van de Frivolitédag, zodat we er met zijn allen een gezellige dag van kunnen maken.

Je hebt nog circa 4 weken om te bedenken wat je tijdens de Frivolitédag gaat maken. 
Misschien heb je nog wel een UFO (UnFinished Object) in de kast liggen… 
De Frivolité Ontmoetingsdag is een mooie gelegenheid om er eindelijk eens mee verder te gaan. 

De nadruk van de Landelijke Frivolité Ontmoetingsdag ligt vooral op een leuke dag met mede frivolitéërs. Er wordt dus geen cursus frivolité gegeven. Natuurlijk zijn er genoeg mensen die je kunnen helpen bij techniekvragen of onduidelijkheden in een patroon.

We blijven werken met vooraanmelding, omdat dit administratief handiger is en voor de AVGN (eigenaar van de locatie) prettiger is. (Zij weten zo o.a. hoeveel inkopen ze moeten doen voor de lunch).

De kosten voor de Frivolitédag zijn dit keer € 5,- (incl. kopje koffie/thee & koek) 

Aanmelden kan tot woensdag 28 februari 2023 via  frivolite.ned@gmail.com
Wil je alsjeblieft een mail sturen wanneer je je aanmeldt, dus niet alleen de betaling doen (Er ontstaan soms onduidelijkheden i.v.m. de tenaamstelling van de betalingen)De kosten voor de Frivolitédag ad € 5,- graag overmaken naar: NL11RABO 3465 8273 17,t.n.v. H.Havers o.v.v. Frivolitédag 2 maart 2024.
(De aanmelding is pas definitief na ontvangen van de betaling)
i.v.m. de vakantie van Helga ontvang je de betalingsbevestiging pas na 18 februari 2024.

LET OP: Hanke Hofstra van Heikina.nl zal alleen nog de bestelde materialen voor je meebrengen. Er is dus GEEN POP-UP STORE meer !!! Hou hier rekening mee en bestel je frivolitématerialen vooraf via www.heikina.nl en kies voor afhalen tijdens de Frivolitédag. Dat bespaart verzendkosten en je weet zeker dat de gewenste materialen voor je klaar liggen.

Waar wordt de Landelijke Frivolitédag gehouden?
Verenigingsgebouw “De Schakel”
         Scheeringlaan 4a
         4001 WJ Tiel
         Telefoon: (0344) 61 57 18

Hoe laat begint de Frivolitédag?
Inloop vanaf circa 10.00 uur.
Aanvang 10.30 uur
Einde circa 15.30 uur

De vrijwilligers van De Schakel maken ook dit keer graag een lekker broodje/frietje voor jullie klaar als lunch. Dit is niet verplicht. Zelf je lunch meebrengen mag ook.

We vinden het leuk als je frivolité werkstukken meebrengt voor de showtafel. Ook zijn we heel benieuwd naar je resultaten van de vorige Frivolitédagen.
Heb je iets te melden, geef je workshops, is er een tentoonstelling of heb je een patroontje ontworpen dat je met ons of iedereen wilt delen?

Meld je dan bij Ankie of Helga via ons mailadres frivolite.ned@gmail.com